Jdi na obsah Jdi na menu

První poznatky z JK Mates

8. 4. 2011

 Hned na úvod bych chtěla říct , že svou roli zde hraje opět  všem známá pomluva . Jeden človíček povídal , že se nám to tam nebude líbit . Nepříjde mi to tak , ale je to zřejmě pouze můj názor .

  No takže abych se dostala k jádru tématu , mě to tam příjde skvělý . Je tam hodně koníků , každej jinej a ke každýmu si musíte cestu hledat jinak . Takže tu máme hned dvě vlastnosti : Různost koní a hodně koní ( dále budu vlastnosti uvádět do závorek ;) ) . Prostředí je krásné , okolo příroda , velký výběh , do kterého jde celý den sluníčko (krásné prostředí). Čisté stáje , boxy (čistota). Vždy je zde dostatek sena slámy (všeho dostatek). Paní majitelka vůbec není taková , jakou nám ji vylíčili . Je milá a vstřícná ;) (dobrý trenér).

  Potom jsem tam uviděla jeho : Darly-M ( zamilování ). Krásný valášek , dobře stavěný . Osvalený , mladý a energický koníček . Dá se říci , že to byla láska na první pohled ;) . Jeho pohledy a to jak si prosí o drbání jsou nepřekonatelný . Naplňuje mě pocitem lásky , dobrosrdečnosti , ochoty a štěstí .

  Takže abych psala taky trochu přiměřeně na svůj věk je to tam dokonalý! :))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář